yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir arma tür plakası dü birlikteabat vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatıldığında elektromıknatısa değecek şekilde kapıya monte edilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Halk Binaları: Amme binaları, ekseriya şişko olarak insanoğluın bulunmuş olduğu ve acil hesap tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, kamu binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan kesifı bir şekilde uygulanır.

Yangın merdiveni bapsı, binada başlayan yangınlarda insanoğluın hızlı ve esenlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı baplardır. Kendiliğinden kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emin intikali sağlayan yangın merdiveni bapsı, lüzumlu standartlara orantılı olarak yapım edildiği mevsim uzun süre görev verebilmektedir. Nasıl denetlememlarının mazbut binalması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları düzlükı ayrılma geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle hafif kullanıma mevla olan baplar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Isıyı bloke etmek, yamanı muayene etmek ve yangını beslememek derunin yangın bapsına yangına dayanıklı kendiliğinden kapı kapatıcı hulliyatlmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Sarmal Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak sinein kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni kapılarında çkırmızıışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, göz ve menteşeler muayene edilmelidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

kaynağı değkârtir]

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Report this wiki page